Voorbeelden van mijn werk

Er zijn al diverse voorbeelden van mijn werk te vinden, verspreid over het internet. De meeste vind je tot nu toe op www.ikwoonfijn.nl, waar ik onder mijn eigen naam veel teksten heb mogen publiceren. Daarnaast zijn alle artikelen van www.tifo.nl door mij geschreven, afkomstig uit één van mijn eerste opdrachten als tekstschrijver.

Er zijn ook diverse websites waar wel teksten circuleren die door mij zijn geschreven, maar waar ik niet als tekstschrijver vermeld sta en ook niet als enige schrijver bij het project betrokken was. Deze sites mogen helaas niet genoemd worden in verband met verkochte copyrights. Wel kan ik zeggen dat de sites breed variëren van doel en doelgroep: een grote online spellenwinkel, een site voor auto-onderdelen, een groot modeconcern en een zakelijke website voor ondernemers zijn hier voorbeelden van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website